Senteret sitt bannerbilde

Hvordan bestille time?

Det er mange som ønsker å nå oss og det kan ta litt tid å komme igjennom på telefon. Om du vil gjøre det enkelt og spare tid, kan du kontakte oss direkte ved å benytte knappene på forsiden, sende SMS eller laste ned vår app. Disse tjenestene kan du bruke når som helst på døgnet og vi svarer så raskt vi kan i løpet av arbeidsdagen.

NB! Bruk mobilen som du vil skal være registrert hos legen din.

Du kan også bestille time på tlf. 51789860 fra 8-14:30, eller ved oppmøte.

DET KAN IKKE BESTILLES ØYEBLIKKELIG HJELP TIME VIA HELSERESPONS. Hvis du trenger time samme dag, må du ringe så tidlig som mulig på dagen.

VED BEHOV FOR MEDISINSK NØDHJELP: ring 113.


Vi ønsker at du skal vente kortest mulig på avtalt tid. Timebestillingen er derfor viktig for deg og for oss, slik at du får avsatt den tiden du trenger.
Dersom du ikke ber om noe annet, setter vi av 20 minutter til konsultasjon. Til avtale for øyeblikkelig hjelp ("hastetime") setter vi av 10 minutter. Til disse timene kan du ikke alltid regne med å treffe din faste lege. Du kan bare ta opp det aktuelle problemet når du er på hastetime.
Hjelp oss å holde tiden når du er hos legen. Hvis din time tar lang tid, må en annen vente.

 

Avbestille time, eller endre timeavtale

Du kan benytte knappen på forsiden, bruke appen, sende sms eller ringe vårt sentralbord. Dette må skje innen 24 timer før konsultasjonen skal finne sted, ellers blir timen belastet.

Hvordan få legen hjem til deg?

Dersom du er for syk til å komme på legekontoret, kan legen komme hjem til deg. Ring til oss og forklar problemet, så vil personalet vurdere. Du kan ikke alltid regne med at det er din faste lege som kommer.

Hvordan bestille resepter på faste medisiner?

Du kan benytte knappen på forsiden, bruke appen eller ringe vårt sentralbord.

Hvis du bruker medisiner fast vil du vanligvis få resepter som du kan bruke flere ganger. Resept på sovemidler, sterke smertestillende o.l. gjelder bare for én gang.
Medisiner som du etter avtale med legen skal bruke fast, kan du bestille via orstadlegesenter.no(helserespons) eller på telefon. Hvis det er nødvendig vil legen be deg komme på kontoret. Hvis du har fått medisiner fra en annen lege, eller på sykehuset, må du vanligvis komme til time for å få ny resept. Dette er for din egen sikkerhet.
Du må ha fastlege ved Orstad legesenter for å bestille medisiner.
Resepten forventes å kunne hentes ut etter klokken 15:00 dagen etter bestilling.

Vaksinering

Vaksine mot vanlig influensa (sesonginfluensa) anbefales for dem som er over , og for alle som har hjertesykdom, lungesykdom, diabetes, eller andre kroniske sykdommer som gjør at man er mer utsatt for infeksjoner.

Du kan bestille time på skiftestuen for vaksinasjon.

 

Andre vaksiner (reisevaksinasjon m.m.) gis på Orstad helsestasjon.

Du kan bestille time ved Orstad helsestasjon for slik vaksinasjon på telefon 51789865 eller 51429960.